Sugaring/Voks

Sugaring

SUGARING mild hårfjernings metode.

Sugaring giver dig:
- Mindre irritation/ rødme efter behandling
- Blødere/lysere/færre hår
- Langsommere hårvækst
- Mindre indrgående hår
- Gøre mindre ondt

Jeg er certifiseret sugaringterapeut siden 2008 og lægger en stor vægt på, at mine klienter får en god oplavelse hos mig og ikke mindst et godt resultat.

Jeg har forelsket mig i sugaring, da det er den sikreste og mildeste måde, at fjerne hår på og 99% af menneske kan tåle det. Huden kan ikke bliver forbrandt under behandlingen og hårene kan fjernes allereder efter 2 uge, dog holbarhed er længere, hvis man venter 3-5 uge.

Sugarpastaen er 100% naturlig og indholder ingen tilsætningstoffer.Pastaen består af sugar, vand og citronjuice og er antiseptisk pga. Høj indehold af sukker. Sugarrester kan nemt fjernes med vand.

Mine erfaringe har vist, at hårvæksten mindskes næsten på alle menneske og på nogle mennesker giver helt permanent resultat, dog med tiden.

Overvejer du hårfjerning og er tvivl om sugaring er noget for dig, book en tid til en Gratis konsultation. Der fortæller jeg, om hvilke forventninger du, kan have til sugaring, alt efter dit hår og hud type. Jeg fortæller også hvordan og hvor ofte du skal pleje din hud derhjemme.

Oftest stillede sprøgsmål om sugaring

- Hvor lange skal hårene være for første gang?
Første gang skal dit hår have min. 3 uges længte.

- Hvornår skal jeg vælge Sugaring frem for almendelig voks?
Du skal vælge bl.a sugaring, når du har en sart hud og ikke kan tåle voks, når du har øndsker om at minimerer hårvæksten.- Hvor lang tid holder resultatet?
Det er meget individuelt, men resultatet kan holde, helt op til 8 uger. Det kommer meget an på, i hvilke hår vækstface hårene bliver fjernet og hvor stærke hår du har. Du skal være tålmådig i starten, for det er også forskelligt, hvornår du begynder at mærke resultatet. De fleste kan mærke forskæl efter 3-4 x . Det hænger sammen med,at vi har fået fat i alle hår i de forskællige vægst fase. Der er 3 vægstfase.

- Hvorfor koster sugaring mere end voks?
Det er fordi behandlingen tager lidt længere tid, end voks, specielt første gang. Til gengeld kan du forvente at resultatet holder længere og at hårene bliver blødere og mister pigmenten/ farve, med tiden. Det sker fordi changen for, at hårenene knækker, mindskes.Det skyldes det specielle håndteknik, hvor hårene bliver fjernet dens gråretning.

- Hvor ofte skal jeg komme til behandling?
For at opnår resultatet, er det vigtigt at du kommer til behandling regelmæssigt, specielt i starten. Jeg anbefalger, at der går 3-6 uger, mellem behandlinger.

- Kan jeg stadig, få den samme resultat, hvis jeg bruger andre hårfjernings metode. Inc:barbering, trimning og voks, mellem mine sugaring behandlinger?
Den optimale resultat opnås kun, ved brug af Sugaring.


Inden du kommer til behandling, anbefalger jeg at du:
- Ikke bruge creme eller olie på huden (på dagen)
- Ikke tage sol (på dagen)
- Ikke motionere( på dagen)
- Har peelet og fugter hud, (dog ikke indenfor 48 time)
- Være ren

Efter behandling, anbefalger jeg, at du:
- Ikke motioner.
- Ikke går i sauna.
- Ikke går til swimning.
- Plejer din hud, efter vejledning.


Relax & Beauty

v/ Grete
Amagerbrogade 224
2300 København S
Cvr. 36208848


Tlf. 32974071
E-mail: Lyane@ravn-rebmann.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk