Ansigtsbehandlinger

Personlig hudpleje:

Vores hudanalyse går forud for hver ansigtsbehandling, der sikrer dig størst mulige fordele for din hudtype. Vi bruger kun naturlige hudplejeprodukter fra anerkendte firmaer.Vores behandlinger passer både kvinder og mænd. Under hver behandling ydes der råd og produktvejledning.
Her kan du læse lidt mere om nøgle af de nyere ansigtsbehandlinger vi tilbyder. Der er flere ansigtsbehandlinger at vælge imellem når du ser under booking.

Dermaroller Intro behandling

Ved køb af dermaroller følger der med en introdusererende dermaroller behandling.
Inkluderer: afrensning af huden, udførelse af rollning. Klienten afprøver selv teknikken og dermed sikres der at klienten føler sig sikker til at udføre behandlingen derhjemme, uden at skade huden. Efter rulning, påføres der hyoloron maske som søger for en intensive fugttilførelsen og giver en beroligende effekt. Til sidst afsluttes med A,C vitamin serum og cremen.
(Vores dermaroller er Iso -certifiseret og medicinsk godkendt)

1750.-

Økologisk Pai Signature ansigtsbehandling

Behandlingen går ud på at balancere hudens funktioner med " Økologisk "Pai" hudpleje produkter. Serien passer til alle hudtyper men også til en speciel behøv som allergie,eksem,rosacea og voksenakne.
Der bliver brugt bl.a produkter med et Himanthalia alge complex og hypoallergiske Chassoul ler, som fjerner urenheder og comedoner ved at give huden en dybere detox effekt.Der bruges essentielle olier,som hjælper med en hurtig celle fornyelse,samtidig arbejdes der på at opnå ensartet hudfarve. Fine linje bliver fyldt op med fugtgivende Echium ekstrakt, Perilla olie som er fyldt med Alpha-Linolenic syre bidrager til hudens elastisitet. Acupressure massage hjælper på spændinger og giver huden nyt liv.
Behandlingen indeholder: afrens, peeling, damp, dybderens, retning af bryn, decollete- nakke- hals-ansigtsmassage, accupressure, maske, håndmassage, hovedbundsmassage, afsluttende serum og creme.

670.-

Japansk ansigtsløfts massage

Kendt også som "Japanese Cosmo Lifting den originale metode af Lone Sørensen " 575.-
IMG_2459

Afrensning af huden, 100% naturlig hvid jord maske, stimulering af reflekspunkter, muskelstimulation, lymfestimulation, 100% naturlig Hyben Lifting Maske, kølende Quartz krystall massage med bjergsalt, 100 % naturlige Hyben Creme .Metoden er en kombination af forskællige metoder inden for ansigtszoneterapi, som påvirker både kroppen og ansigtet indenfra. Du kan vælge behandlingen uden maske. Pris: 575.- med maske 650.- Køb af 3x Pris: 1553.-, med maske 1755-. 6x Pris: 2932.- med maske 3315.- ,10x Pris: 5000.- med maske 5850.-

Med Japanese Cosmo Liftning metoden er det muligt at agere i kroppen, stimulere og balancere alle organer, inklusive huden der er kroppens største organ. Ved at stimulere reflekspunkter og refleksområder er det muligt at balancere musklerne i hele kroppen, inklusive ansigtsmusklerne.

Ved stimulering af reflekspunkterne er det muligt at agere i lymfesystemet i hele kroppen, opnå en detox effekt, fjerne giftstoffer og på denne måde opnå en udrensning af huden på hele kroppen, inklusive ansigtet.

Behandlingen er meget afslappende og alle stress relaterende spændingerne vil forsvinde fra musklerne.

Behandlingen forbedre hudens ungdommelige udsende. Gentagelse af metoden med jævnlig mellemrum vil vise synlig resultat på huden. Man kan også sige at man får et ansigtsløft uden kirurgi.Lige meget om du har pose under øjne , slap hud, rynke, akne, eller bare vil se friskere ud.

Relax & Beauty

v/ Grete
Amagerbrogade 224
2300 København S
Cvr. 36208848


Tlf. 32974071
E-mail: Lyane@ravn-rebmann.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk