Nyheder

Totum kropsterapi

Med behandlingen arbejdes der både med din fysiske og psykiske side af kroppen, blandt andet vha. dybdegående pulserende massage, zoneterapi og nærvær. Behandlingen afspænder alt fra en spændt skulder til en stram lænd samt de negative følelser, der kan være forankret i kroppen, f.eks. sorg, angst og ubeslutsomhed. Behandlingerne kan også hjælpe dig med at komme af med stress og lære dig at kunne mærke dig selv på en bedre måde. Målet med behandlingen er at skabe balance i kroppen, hvor der ellers har været en tendens til ubalance.

Da alle kroppe og sind er forskellige, og alle har brug for en individuel tilgang, tilpasses behandlingen selvfølgelig dig og dine behov.

Behandlings varighed: 60 min.
Nyheds Tilbud: 499.-Køb Gavekort Online

Som noget helt nyt kan du købe et gavekort derhjemme online. Du finder "Køb gavekort" under "Book tid" og under "Find mine bookinger".
Husk alle vores gavekort gælder 1 år frem fra købsdatoen.


IMG_8743

e-Dermastamp ansigtsbehandling

Under e-dermastamp behandlingen bruger vi e-dermastamp maskinen som virker ved at penetrere huden og lave tusinde mikroskopiske huller, samtidig bliver der påført hyaloron på huden hvilket fylder huden med fugt og sætter gang i hudens naturlige ophelingsproces. Huden bliver fyldigere mere fast, kollagen og celledelingen øges og hudens farve bliver jævn. Ar bliver mindre synlige. Vores e-dermastamp maskine er Iso-certificeret, FDA -godkendt og CE-mærket. Der anbefales 2-6 behandlinger afhengig af hudens tilstand. I de fleste tilfælde er 3 behandlinger rigeligt. Inden man booker tiden til dermastamp behandlingen er det optimale, at man har brugt dermarolle derhjemme mindst 3 uger. e-Dermastamp behandlingen kan udføres med 6-8 uges interval. Book dig ind til en Gratis konsultation, hvor vi planlægger et behandlingsforløb med dig.

Hele ansigt. Nyheds Tilbud - 1899.-

Kinder. Nyheds Tilbud - 1200.-

Mindre område. Nyheds Tilbud - 900.-

Treading/trådmetode

Tråd metoden bliver brugt meget i India og Mellemøsten og er en af de ældste hårfjerningsmetoder.

Jeg bruger den metode på mine klienter, som ønsker at få formet sine bryn, samt få fjernet hår på overlæbe eller på hagen. Den metode er hurtig og nem og du undgår at få hudafskrabninger. Hos de fleste forsvinder rødmen rimelig hurtigt.

Metoden virker ved at hårene bliver rullet op fra huden med hårroden, dog uden at irritere den. Hår, som vokser tilbage, bliver blødere og finere, og dermed mindre synlige.

Pai

Certificeret Økologisk Hudpleje produkter fra "Pai". Vi tilbyder også økologiske ansigtsbehandlinger, hvor følsom hud er i tankerne. Hud med tendens til irritation kan have mange former - uanset om den er tør eller fedtet, ung eller moden.Relax & Beauty

v/ Grete
Amagerbrogade 224
2300 København S
Cvr. 36208848


Tlf. 32974071
E-mail: Lyane@ravn-rebmann.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk